The Skitgott

Samarbete med Charlies Burger


Vid pennan,
Pierre Orsander, matskribent

I samarbete med Charlies Burgers kan du från och med idag få tag på min egenkomponerade smash-dubbelburgare med brynt smör, konfiterad lök, bacon och ett flarn på cheddarost.

Med en saftig nötighet från det brynta smöret, en härlig sötma från den konfiterade löken, sälta och rökighet från baconet samt krispighet från det ostiga flarnet har du en smakupplevelse att vänta som får dig bokstavligen vilja skrika ”skitgott”.

Nyfiken hur den smakar? Personerna i testköket var minst sagt överrens om att det var en upplevelse mellan burgare och godis som gav mersmak, samt en önskan efter mer.

Burgaren finns på menyn en begränsad tid, under 15-21 oktober.

Tillsammans med min burgare ”The Skitgott”.

Inlägget publicerat för 2 år sedan.



Kommentarer

Allt om Gastronomi Gastronomipodden Gastronom.app Skitgott Allt om Burgare Burgarnatten Falafelfestivalen International Falafel Award FikAW