Reuben Sandwich hos Poms Mackor

Poms Mackor

Macksat i Malmö Saluhall


Vid pennan,
Pierre Orsander, matskribent

du sugen på en redig macka i Malmö så har du några alternativ att välja på. Men är du ute efter en ikonisk sådan så är det hos Poms Mackor inne på Malmö Saluhall som du finner det. Grilled cheese? Japp! Reuben? Yes, det med. Låt oss hugga in på en sådan, faktiskt.

Reuben Sandwich
De kännetecknande karaktärsdragen för en Reuben Sandwich checkar Poms Mackor av en efter en. Det krispiga brödet omfamnar de tunna skurna skivorna av kött med en hög sälta och en rökighet, som i samma stund balanseras upp av den syrliga, krispiga surkålen tillsammans med thousand island-såsen som ger en skjuts av söta toner. Med andra ord du får ett matigt paket som är sött, salt, syrligt och krispigt.

Slutsats

En halv Reuben räcker gott och väl för att bli mätt och belåten, men jag trycker en hel ändå. Det är alldeles för svårt att sluta äta när smakbalansen i samband med den köttiga sältan får en vilja ta både en och en andra tugga till. Jag har varit flertalet gånger på Poms Mackor och ätit Reuben, och vissa dagar är den helt enkelt lite extra bra – och då kommer du precis som jag känna dig som du vore i mackhimlen, med en trolig matkoma efteråt som effekt.

Om Poms Mackor

Adress: Malmö Saluhall - Södra Neptunigatan 5, 211 18 Malmö
Hemsida: http://pomsmackor.se


Inlägget publicerat för 4 år sedan.Kommentarer

FOODGUIDE.se Allt om Gastronomi Gastronomipodden Gastronom.app Skitgott Allt om Burgare Falafelfestivalen International Falafel Award