Invigning av KitchenLab Malmö

Mat och trevligt sällskap


Vid pennan,
Pierre Orsander, matskribent

Igår den 6 december invigde man KitchenLab Malmö i lokalen som tidigare huserade Te & Kaffehuset. Med ny logga, nya prylar på hyllorna och tillsammans med inbjudna foodies som konditorn Joel Lindqvist (Trea i Årets Konditor 2017), sommeliern Erik Schneider (Årets Sommelier 2017), och Marie Skogström (Vinnare i Dessertmästarna 2013) samt Roberto Dell’Aquila (Årets Barista 2001).

Stort lycka till Sam och resten på KitchenLab med nya butiken!

Video

Bilder

Joel Lindqvist förbereder sin dessert med rökmaskin.
Erik Schneider pratar vin med Jonathan och Thomas på Flexeats.
Roberto Dell’Aquila gör sin grej, kaffe.
Besökaren Christian gör en Instagram-story.
Hummerplätt
Omelett med persilja och tångcaviar
Rödbeta med getost och yuzu
Marie Skogström från Mat & Vin Slottsparken berättar om sin mat.
Lite senare kom tonic från Swedish Tonic fram och då blev det såklart, Gin & Tonic.
Lycka till, även från mig!

Inlägget publicerat för 6 år sedan.



Kommentarer

FOODGUIDE.se Allt om Gastronomi Gastronomipodden Gastronom.app Skitgott Allt om Burgare Falafelfestivalen International Falafel Award