Solde Kaffebar

Malmös godaste kaffebar


Vid pennan,
Pierre Orsander, matskribent

På ett centralt läge vid kanalen på andra sidan Södertull hittar man en av Malmös bästa kaffebarer, Solde Kaffebar. De rostar sina egna bönor, är nitiska med temperaturer och vatten enligt ryktesvägar och har en trevlig och kunnig personal bakom disken.

Dubbel Cappucino

En otroligt välsmakande Cappuccino. Det är därför jag kommer tillbaka till Solde Kaffebar om jag väl dricker kaffe ute. Det är helt enkelt mycket bra kaffe gjord på bönor från sitt egna kafferosteri och har en fyllig och intensiv smak.

Så pass bra att jag nästan övervägde dra hit en på första dejten tills jag insåg att barstolar med korta bord kanske inte var det bästa för detta.

Slutsats

Ska du ha en riktigt bra kopp kaffe i Malmö så är det till Solde Kaffebar du ska överväga att göra ett besök. Med kunnig personal, mycket bra cappucino och en stämning som andas besökare som precis som jag, älskar kaffe, är det här ett givet val när du promenerar i innerstan och behöver din koffeinfix.

Ska du sitta med laptop en längre tid är kanske inte de höga borden och barstolarna de bekvämaste för armbågarna, men är det för kaffen du kommer så är du helt spot on.

Om Solde Kaffebar

Adress: Regementsgatan 2, 211 42 Malmö
Hemsida: https://www.solde.se


Inlägget publicerat för 6 år sedan.Kommentarer

FOODGUIDE.se Allt om Gastronomi Gastronomipodden Gastronom.app Skitgott Allt om Burgare Falafelfestivalen International Falafel Award