Nytt år, ny What’s Cookin’. En kväll bestående av panelsamtal med några av restaurangscenens främsta krögare samtidigt som det står på menyn att avnjutas en repertoar av god mat. Bakom kvällen i sig står Restaurangvärlden, en del av Bergkvist Publising, samt Unilever.
Denna gång, den 9 september, höll What’s Cookin’ till på malmöfavoriten Saltimporten Canteen där maten i sig tillagades av bland annat Ludvig Tjörnemo och Kasper Kleihls från Svenska Kocklandslaget.
Några som fick komma till tals under paneldebatten med Per Bergkvist som värd var Titti Qvarnström, (Folk Mat och Möten), Erik Andersson (Restaurang Spill), Ola Rudin & Sebastian Persson, (Saltimporten), Søren Ledet (Geranium), Daniel Müllern (Unilever, Finalist i Årets Kock 2019), Katherine Bont (Noma) samt Joakim Almqvist (Punk Royale).
Det jag framförallt tycker är så härligt med What’s Cookin’ är att det blir en smältdegel av matmänniskor som kockar, skribenter och entreprenörer på en och samma plats. Något som inte bara leder till gott sällskap men intressanta diskussioner vid bordet.
Stort tack till Bergkvist Publishing och Unilever för en trevlig kväll!
Bilder
Inlägget publicerat för 5 år sedan.