Låt mig introducera: Lokal 1

Nytt matupplevelsekoncept


Vid pennan,
Pierre Orsander, matskribent

2019 kommer jag börja arbetet med att dra igång ett middagskoncept, men som kommer vara med ett lite annorlunda upplägg – med en fast lokal i hemma-miljö. En plats för att avnjuta fantastiska matupplevelser, och för kockar och matkreatörer att få visa upp sina senaste kreationer i en unik miljö som öppnar upp för samtal mellan sig själv och de andra gästerna, över en bit mat.

En möjlighet att prata och berätta om smakupplevelser, i ett sällskap med gastronomi och mat fokus. Lokal 1 är tänkt att bli en socialiserande matupplevelse där den lagande kocken för kvällen inte står i ett avskilt kök, utan är en del av sällskapet.

Hur funkar det?

Lokal 1 kommer fungera i form av bokningsbara platser upp till 4-6 personer beroende per tillfälle. Platserna inför varje tillfälle kommer släppas i förväg, och vara först till kvarn.

Tillgängliga platser kommer vara först till kvarn, och intresseanmälan för att veta när evenemangen sker kan du ha koll på genom att skriva upp dig på intresselistan här. Du kan även få uppdateringar via Facebook, men då platser väntas gå som smör i solsken rekommenderas det förstnämnda.

Varför just namnet Lokal 1?

Lokal 1 kommer hålla till på adressen Sundspromenaden 1, i en del som tidigare varit en restauranglokal innan en större omrenovering, varav just ordet Lokal 1 kommer ifrån.

Det är även en liten hommage till Lokal 17 som jag tycker gör fantastisk mat (recension).

Inlägget publicerat för 6 år sedan.


Kommentarer

FOODGUIDE.se Allt om Gastronomi Gastronomipodden Gastronom.app Skitgott Allt om Burgare Falafelfestivalen International Falafel Award